Werkzijze

4KProducties verzorgt niet alleen de technische realisatie van uw productie, wij dragen eventueel ook de verantwoordelijkheid voor het gehele traject: van concept tot eindproduct!

Gedurende het gehele productieproces is één van onze producers uw contactpersoon en als ware de projectleider en planner van het gehele productieproces.

Conceptontwikkeling

Na onze analyse van uw product/dienst, het doel, de doelgroep en de manier waarop u de productie wil inzetten, hebben wij vaak al voldoende informatie om aan de slag te gaan.

Tijdens een kennismakingsgesprek die hierop volgt schetst 4KProducties een beeld van uw wensen en ideeën en brainstormt samen met u over de invulling van uw videoproductie: Wat wilt u bereiken met de productie? Welke apparatuur kan het beste worden ingezet? En welke mogelijkheden passen binnen uw budget? Aan de hand van dit gesprek wordt een offerte opgesteld. Onze offerte is een ‘vaste prijs offerte’. Voor u betekent dit, dat u verzekerd bent van een vast bedrag; het risico van uitloop ligt bij ons. Wanneer u een akkoord heeft gegeven op de offerte, ontwikkelen onze producers een uniek concept voor u.

Productie

Zodra u tevreden bent met het ontwikkelde concept, start de productiefase. Tijdens de productiefase worden storyboards getekend, scripts en voice-overs geschreven en draaiboeken en callsheets opgesteld, met alle inhoudelijke informatie voor uw productie.

Opnames

Tijdens de opnames, in onze eigen studio in Gilze-Rijen of op locatie, werkt onze vakbekwame crew samen om de vooraf bedachte inhoud vorm te geven.

Montage

Na de opnames gaan we over op de montage van de productie. De beelden worden gesneden, er wordt bijpassende audio gezocht, voice-overs worden ingesproken en titels worden over de shots geplaatst. Na de montage wordt de ruwe tape aan de opdrachtgever gepresenteerd. Als u tevreden bent, ronden wij het project af en wordt het eindproduct aangeleverd.

Eindresultaat (oplevering)

De productie wordt tot slot (indien gewenst) in 4K Ultra HD-kwaliteit aangeleverd op USB of UltraHD Blu-Ray (vanaf mei 2016!).

Hiermee kunt u de video presenteren aan klanten, personeel of relaties. Tot slot ontvangt iedere klant een bijpassende presentje met een speciaal geschreven handleiding waarin wij ingaan op de specifieke behoeften van u zodat uw (online) bereik wordt vergroot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe u Social Media het beste kunt inzetten voor uw organisatie. Onze experts zijn op de hoogte van de laatste algoritmen; deze willen wij u gratis overhandigen!

Na de oplevering

Wanneer de video is opgeleverd, bewaren wij zowel de de montage als de ruwe beelden in ons archief. Hierdoor kunt u, wanneer u een verandering wil aanbrengen in de definitieve video, terecht bij onze producers (bijvoorbeeld wanneer uw logo veranderd of u de video ook in andere talen wenst te ontvangen). De afdeling productie maakt in dit geval opnieuw een berekening en een offerte naar aanleiding van uw wensen.

Pin It on Pinterest